Anlægsgartner, Roskilde, Stenløse, Sjælland

Wrap, hø og halm i høj kvalitet

Hos STV-Maskinservice tilstræber vi at lave den bedste kvalitet i hø til hestefolk. Vi tilbyder bl.a. wraphø i forskellige størrelser og superhø direkte fra mark eller fra lager.

Har I specifikke ønsker, bestræber vi os på imødekomme disse. Vores engarealer er lagt ud med en græsblanding til heste, som vi selv har sammensat. Græsblandingen tager udgangspunkt i bl. 50, som vi tilsætter 12 pct. Timothe 10 pct. hundegræs.

Vores unikke blanding giver et foderprodukt, der indeholder mere struktur end traditionelt hø. Foderproduktet har samtidig et lavere sukkerindhold.

Afhentning direkte fra gården

Høet fra STV-Maskinservice presses i baller på ca. 15 kg. Det afsættes direkte fra gården ved afhentning, hvor vi naturligvis gerne hjælper til med at læsse det.

Hvad enten I søger wrap, hø eller halm, kan bestilling foretages over både telefon eller ved at benytte kontaktformularen.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores foderprodukter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 48 18 08 05 eller mobil 41 29 22 10.

Med base i Stenløse er vi en ideel leverandør af wrap, hø og halm på Sjælland – f.eks. hvis I kommer Roskilde, Ballerup, Hørsholm, Holte og Allerød. 

 

Priser 2015 excl. moms, afhentet på Knardrupgaard:

Superhø

 
Direkte fra mark: 24,00 kr/stk
Fra lager:  28,00 kr/stk.

Miniwrap 35-40 kg.

 
Fra lager: 72,00 kr/stk

Wrap 350 kg.

 
Fra lager:  360,00 kr/stk

Flot byghalm

 
Fra lager:  18.00 kr/stk

 

Bestilling kan foretages telefon eller ved at benytte kontaktformularen.