Anlægsgartner, Roskilde, Stenløse, Sjælland

Salg af wrap, hø og halm

Knardrupgaard er producent og importør af kvalitetsstråfoder til heste.

På Knardrupgaard tilstræber vi at lave den højeste kvalitet af stråfoder til heste. Vores kvalitetsstråfoder produceres som bl.a. wraphø samt superhø til heste i forskellige størrelser, direkte fra mark eller som kunsttørret. Derudover importerer vi stråfoderprodukter af højeste kvalitet, så langt væk fra som fra Vestaustralien.

Priser på hø i alle kvaliteter

Har I specifikke ønsker, bestræber vi os altid på at imødekomme disse.

Vores arealer er hovedsagligt lagt ud med græsblandinger til heste. Græsblandingerne, som vi selv sammensætter, tager ofte udgangspunkt i Horsemax 60S fra DLF. Til blandingerne, som vi løbende udvikler på, tilsættes bl.a. ekstra græstyper, som f.eks. nøje udvalgte typer af timothe, hundegræs og engrapgræs.

Vores specielle blandinger giver stråfoderprodukter, der indeholder mere protein og en bedre struktur end traditionelt hø. Vigtigst af alt er, at stråfoderet har et lavt sukkerindhold, en høj kvalitet samt en god fordøjelighed.

Kvalitetssikring af vores høprodukter

For at optimere på planternes sundhed og udvikling, udtager vi hver 3. uge i vækstsæsonen, bladsaftanalyser i græsmarkerne. Dette giver os et løbende billede og sikring af, at kunne tildele den korrekte type og mængde af næringsstof til planterne, både af hensyn til sundhed, men i lige så høj grad af miljøhensyn.

Hvert år laves et stort antal analyser, i forbindelse med høst af vores forskellige stråfoderprodukter, ligesom nyligt importerede produkter, analyseres inden videresalg.

 

I 2017 blev Knardrupgaard registreret foderstofvirksomhed, med tilladelse til import fra 3. lande uden for EU.

Knardrupgaard leverer i dag kvalitetsstråfoder til heste i hele Danmark. Derudover eksporteres til Sverige, Norge og Færøerne.

Superhø i småballer 14-16 kg (marktørret)

50,00kr/stk

Læs mere her

Kunsttørret superhø i rundballer 225-275 kg

700,00kr/stk

Læs mere her

Superhø i rundballer 250-300 kg (marktørret)

550,00kr/stk

Læs mere her

Kunsttørret Havrehø i rundballe 225 kg (Dansk)

800,00kr/stk

Læs mere her

Luksus Hø - Importeret

Australsk Havrehø 25 kg (Super Premium)

150,00kr/stk

Læs mere her

Australsk Havrehø 600 kg, 24 stk (Super Premium)

3.500,00kr/stk

Læs mere her

Wrap

Miniwrap 40-45 kg

140,00kr/stk

Læs mere her

Wrap i minibig 300-325 kg

800,00kr/stk

Læs mere her

Halm

Byghalm og byghalm med græsudlæg - Småballer 12-14kg

35,00kr/stk

Læs mere her

Byghalm og byghalm med græsudlæg - Rundballer 200kg

400,00kr/stk

Læs mere her

Byghalm og byghalm med græsudlæg - Minibig 200kg

400,00kr/stk

Læs mere her

Levering

Vi leverer til hele Danmark. Derudover leveres til Sverige, Norge, Island og Færøerne. Vi samarbejder med Danske Fragtmænd og Blue Water Shipping. Vi leverer alle typer produkter med undtagelse af hø og halm i små baller. Levering kan foregå med bil, lastbil eller traktorvogn. Vi har mulighed for at medbringe læssemaskiner til ethvert formål. Pris på levering afhænger af mængde og destination. Kontakt os altid gerne for en pris på levering.


Eksport/Import

Vi eksporterer vores produkter til bl.a. Sverige, Norge, Island og Færøerne. Vores Luksus Hø importeres fra Vestaustralien. Vi samarbejder med Danske Fragtmænd og Blue Water Shipping.